Aksidenti nga dëbora bllokon rrugën Vorë – Fushë Krujë (Video)

Një aksident ndodhi në rrugën Vorë – Fushë Krujë si pasojë e dëborës në rrugë. Në të u përfshinë 4 kamionë, 1 furgon dhe 1 autoveturë tip “Golf”.

Aksidenti nuk solli pasoja ne njerëz, por ka bllokuar qarkullimin, siç mund të shihet në videon e mëposhtme. /Lapsi.al

Komentet

Add new comment