FOTO/ Edi Rama në hotelin e Seit Fishtës në Velipojë me qeverinë e re

Mbledhjen e dytë të qeverisë së re, Edi Rama zgjodhi ta zhvillojë në një hotel në bregdetin e Velipojës. Fotot më poshtë janë bërë pak para se të nisë mbledhja e qeverisë. Hoteli është pronë e Seit Fishtës, ish kryetari i Komunës së Velipojës, dikur kandidat për deputet i Partisë Socialiste dhe në zgjedhjet e fundit, kandidat për deputet i Partisë për Drejtësi, Integrim dhe Unitet.

Kohët e fundit, Fishta pati probleme me drejtësinë për lejet e ndërtimit të 9 pallateve në Velipojë. Ai u arrestua nga policia dhe më pas u lirua nga gjykata.

Video: 

Komentet

Comments

Jepjua atyre rreth e rrotull qe nuk kane ku me u mbledhe krryeministrine, nuk ndosin dhe ambientin, se mae paret e kursimeve i ke ndertu sa i moti tamen kur thuhet ne shprehje popullore. parate e atyre ambienteve e shume sigurime tjera mos ia jep te pamunuemit, se jo me djerse i kane ashtu si dhe ti jo me djerse e ke ate vend. Beji mbledhjet aty ku populli ka dhene fukarallekun e tij me i ndertu e rindertu sa here duhet me vjedhe edhe ti edhe paraardhesi e tu, mos e gezofshi ate vend qe keni bo vend, zoti ju mallkofte brez pas brezi, jo te gjithe mund te bohen krye ministra a drejtues, po te gjithe punetore te mire dhe me hallallek. Kaq, se nuk pune me te mire per te berevetem me e lene me kaq.

Ne Shkoder tek Seit Fishta, ne Elbasan tek Mond Stafa. Ky i dyti me urdher ekstradimi per nje denim ne Modena. Ne hotelet e klubet e tyre sigurojne te ardhura te pastra nga pagesat qe ben drejtoria e sherbimeve qeveritare.

Add new comment