VIDEO/ Vajza në ulërima, policia e Shkodrës e tërheq zvarrë

4 anëtarë të familjes Xhabija të Shkodrës janë nxjerrë me forcë diten e sotme nga shtëpia, pas ekzekutimit të vendimit nga ana e Përmbarimit të vendimit të Komisionit të Kthim Kompensimit të Pronave. Vendimi i kthen pronën familjes Muzhani të Shkodrës. Mes familjes Xhabija dhe policisë ka pasur përplasje sa kjo e fundit ka bërë shoqërimin e njërës prej anëtarëve të familjes në komisariat për kundërshtim të forcave të rendit.

Video më poshtë:

Përmbarimi Shkodër by lapsi-al

Komentet

Add new comment