Adele ndalon koncertin dhe iu kthehet rojeve të sigurimit (Video)

Ishte koncerti i fundit i saj në Melburn të Australisë por as kësaj rradhe nuk i zgjenjeu 77 mijë e 300 fansat të pranishëm.

Ajo që u vu re më së shumti ishin rojet që gjatë performancës së yllit britanik nuk i lejonin njerëzit të kërcenin.

Një moment 28-vjeçarja ndaloi dhe ju kthye sigurimit:“A mund të ndaloni së thëni njerëzve të ulen? Nëse nuk ju pëlqen kërcimi mos hajdeni në një dreq koncerti. Nëse shoh edhe një person tjetër që i kërkohet të ulët, betohem për atë Zot se...”! 

 

Will it be on her next album? 'Neighhhhbours, should be there for one anotherrrr. That's when good neighhhbours become goood friennnds,' she wrote alongside her  Instagram photo

Komentet

Add new comment