Operacionet plastike nuk janë vetëm për femrat!Shikoni çfarë ka bërë Renato Mekolli (Video)

Jemi mësuar të shohim vetëm "vipet" femra me operacione plastike, por tashmë duket se edhe çunave ka filluar t'ju pëlqej.

Një ndër to është Renato Mekolli i cilit i gjithmonë është shprehur se do të jetë i kuruar mjaft mirë në paraqitjen fizike. 

Metoda që ai ka kryer është një ineksion që parandalon rrudhat dhe e mban fytyrën e pastër. 

Presim me çfarë metode tjetër mund të përdorë sërish shefi i kuzhinës.

 

Komentet

Comments

ky seshte aspak karizmatik per televizion...nje arrogant me shume

Fytyr pidh. Ti beje ca te doje surratit se po surrat mi ngelet

Add new comment