Samantha Hoops fotografohet në rrugët e qytetit vetëm me bikini (Foto)

Samatha Hoops dhe Dëayne Johnson janë fotografuar gjatë xhirimit të serive më të reja të Bayëatch.

Ajo që tërhoqi vëmendjen e të gjithëve ishte aktorja që qëndronte në mes të qytetit vetëm me bikii dhe tregonte format e saj mjaft seksi.

Hello there! Samantha Hoopes proved exactly why as she filmed scenes on Venice Beach on Sunday while showing off her sizzling frame in an eye-wateringly small bikini

 

Komentet

Add new comment