Shuhet "armiqësia" mes Dwayne Johnson dhe Vin Diesel (Foto)

Që pas ndarjes nga jeta të një prej pjestarëve të filmit "Fast and Furious", Pal Walker akulli mes Dwayne Johnson dhe Vin Diesel është shuar.

Sipas disa burimeve producentët i kanë detyruar të zgjidhin mosmarveshjet e tyre në mënyrë që ky film të mos mbarojë në serinë e 8-të.

Megjithatë, vitin e kaluar është shkruar se grindja e tyre është vetëm një truk i marketingut për ta promovuar betejën e mundësve nga ‘WWE’, me Diesel dhe Johnson si rivalët kryesorë.

Komentet

Add new comment