Përveç transformimit të ikonës së Shën Mërisë, Kim K tashmë e mban mes dy gjokseve (Foto)

Kim Kardashian është bërë objekti i fundit të sulmeve të fansave sidomos atyre të fesë katolike.

Si fillim ajo shëndrroi ikonën e Shën Mërisë në një 'kimoj' mrgjithatë nuk u pendua aspak.

Por kjo e fundit i ka lënë të gjithë me 'gojë hapur' duke u shfaqur me një fustan të zi shumë të ngushtë me ikonën në mes të gjoksit të saj, duke provokuar në mënyrë shumë të fortë besimtarët dhe fansat që më parë e kishin sharë publikisht.

3F6F63D200000578-4430610-image-a-7_14927247686413F6F75D700000578-4430610-image-a-9_1492724992450

Komentet

Add new comment