DJ amerikan Jonas Blue, klip muzikor në bregdetin shqiptar (VIDEO)

Jonas Blue i njohur për shumë hite të tij në mbare botën, ka vendosur të realizojë klipin e rradhës në bregdetin shqiptar.

Përvec pamjeve të bregdetit, në këtë klip janë prezente dhe 2 modele shqiptare. Klipi është xhiruar muajin e kaluar dhe sapo është publikuar. Jonas Blue është i njohur dhe për këngët që i dhanë famë të madhe si ,"Fast car" "By your side","Perfect strangers" etj.

Video: 

Komentet

Add new comment