Liam Payne :Durova cdo gjë për të qenë me Cheryl (FOTO)

Liam Payne pohon se në fillim të marrëdhënies së tyre, ylli i “Parachute” ishte gati t’i jepte fund lidhjes edhe pse gjithçka këngëtari donte ishte ajo.

23-vjeçari pranoi gjithashtu se aq shumë ka qenë i dhënë pas saj dhe çdo gjëje që ajo bënte, saqë nuk i bënte përshtypje as kur shokët e vinin në lojë për këtë. Payne kujton se në periudhën që nëna e djalit të tij ishte gati t’i jepte fund romancës, ai i ka dedikuar asaj dhe një këngë të cilën e ruan me nostagji. “Jo të lutem, mos hiq dorë nga unë. Gjithçka do të shkojë mirë, vetëm më jep kohë.”- kështu shkruhej në tekstin dedikuar Cheryl-it.

Komentet

Add new comment