"Benzina" e Luanës jo në cilësinë e duhur, kthehet në objekt talljeje (Foto)

"Benzina" nuk rezultoi ashtu siç e priste Luana Vjollca.

Pas publikimit të këngës më të re sigurisht që përkrahjet nuk munguan por në të njëjtën kohë u përdor dhe në objekt tallje nga faqe të shumta në "Instagram".

Por kjo nuk është hera e parë që këngët e moderatores janë 'paragjykuar.

Ndoshta kjo nuk është ajo çka Luana di të bëj më së miri.

Komentet

Add new comment