10 rregulla nga Dukesha e Cambridge

Dukesha e Cambridge është dhe do të mbetet një ikonë. Çdo gjë sa i përket saj kthehet në një trend për të gjithë femrat e tjera.

"Bright Side" ka mësuar disa nga sekretet elegante të Dukeshës.

12. Stili i flokëve i rregullur deri në detaje.

11. eleganca është e pashmangshme.

10.Të qëndrosh në një karrike mbretërore ndryshe mund të përkthehet si art.

9. E njëjta gjë për sa i përket ushqimit.

8. Një gotë vere duhet mbajtur nga bishti i saj.

7. Kapelet janë një traditë e tyre.

6. Një rrip në bel e bën figurën femërore.

5. Një pallto elegante është numri 1 i garderopës.

4. Shtatëzania nuk është e sikletshme deri sa ti e kthen në një stil.

3. Kush tha xhinset janë jo femërore?

2. Embroidered dresses are the embodiment of femininity.

Komentet

Add new comment