29 yjet botërorë në fëmijërinë e tyre (Foto)

Janë njerëzit dhe personazhet më të njohur në botë. Aktorë, modelë e këngëtarë që kanë krijuar një karrierë të admirueshme.

Më poshtë janë 29 prej yjeve botërorë në fëmijërinë e tyre para se fama dhe pushteti të zinte vend në ta.

29. Orlando Bloom

28. Whitney Houston

27. Irina Shayk

26. Kirsten Dunst

25. Elvis Presley

24. Johnny Depp

23. Pamela Anderson

22. Natalie Portman

21. Jim Carrey

20. Adam Sandler

19. Amanda Seyfried

18. Antonio Banderas

 

17. Ryan Gosling

16. Tom Hanks

15. Milla Jovovich

14. David Duchovny

13. Nicolas Cage

12. Keanu Reeves

11. Sylvester Stallone

10. Jean-Claude Van Damme

9. Jason Statham

8. Leonardo DiCaprio

7. Scarlett Johansson

6. Bruce Willis

5. Gary Oldman

4. Jessica Alba

3. Madonna

2. Angelina Jolie

1. Melania Trump

Komentet

Add new comment