Bie nga "froni" "krimineli" më i bukur në botë, vendin e zë Mekhi Alante

Të dalësh nga burgu për pasarelat e New York nuk është një gjë e lehtë, vetëm nëse shquhet për bukuri të rrallë.

Kujtojmë rastin e Jermy Meks i cili u cilësua si 'krimineli' më i bukur në botë. Pas tij për një fizik të admirueshëm është Mekhi Alante Lucky me pseudonimin "Prison Bae" i cili u arrestuar në vitin 2016.

Megjithatë ai fitoi famë veçantisë së syve të tij, kur u zbulua nga një përdorues i Tëitter me emrin ëake Mugshots. Me njërin sy blu dhe tjetrin të errët fotografia e tij bëri xhiron në internet dhe sapo doli nga burgu u ngjit në pasarelë.

Lucky nënshkroi kontratë me agjencinë St Claire Modeling këtë verë dhe mesa duket do të ketë një karrierë të sukseshme.

Komentet

Add new comment