Carey Mulligan, mama në mënyrë të fshehtë

Aktorja 32-vjeçare ishte në Toronto për festivalin e filmit që po mbahet atje, për filmin e saj, këtë javë, dhe u zbulua se ajo ka lindur, shkruan Us Weekly.

Çifti kurrë nuk konfirmoi zyrtarisht shtatzëninë e tyre, por ajo është parë me barkun në rritje në muajin qershor. Carey dhe Marcus janë prindër të një vajze dyvjeçare, Evelyn Grace.

Komentet

Add new comment