Donald Trump, gjysh për herë të nëntë (FOTO)

Eric Trump, djali i dytë i Presidentit Donald Trump është bërë  baba. Me anë të një postimi ai ka treguar që bashkëshortja e tij Lara Lea, lindi djalin e tyre sot në mëngjes duke publikuar madje edhe foton e djalit të vogël dhe emrin e tij, Eric “Luke”.

Eric kishte zbuluar marsin e kaluar që bashkëshortja e tij ishte shtatzënë.Ky është nipi i nëntë i Donald Trump, i cili ka pesë fëmijë dhe djali i tij i madh ka gjithashtu pesë, nga vjen dhe numri i madh i nipërve dhe mbesave të Presidentit.

 

View image on Twitter

Komentet

Add new comment