Trendi i veshjeve të Halloween, personazhet para 10 viteve (FOTO)

Festa e Halloween po afrohet, dhe cdo vit sic e kërkon tradita të gjithë maskohen.

Disa si të frikshëm, dhe disa si personazhet që pëlqejnë. Por si kanë qenë kostumet që vishnin vipat 10 vjet më parë? Kush kanë qenë të preferuarit? Shikojini sa kanë ndryshuar.

Paris Hilton

Chris Weeks 

Britney Spears 

 

Christina Aguilera 

Jake Gyllenhaal 

 

Kevin Connolly dhe Julianne Hough.

 

January Jones

 

Komentet

Add new comment