Elisa Spiropali bezdis Pandeli Majkon me selfie në sallën e kuvendit

Shpëtoni Kuvendin nga Elisa!

Ajo është deputete e re, e kënaqur dhe mendon se është vërtetë në “botën e çudirave”.

Ka tre ditë në sallë dhe nuk i ndahet deputetëve, i zë me radhë.

Me telefon në dorë shëtit dhe gjuan, duke bërë selfie. Vetëm selfie.
Aq sa ka bezdisur dhe vetë deputetin më të vjetër në Kuvend, Pandeli Majko.
Fytyra e tij shfaq bezdinë prej Elisës, aq sa duket sikur ulëret “Hej ç’më gjeti”.

Dikush duhet ta ndalë, t’i marrë telefonin iPhone 8 plus, lejla edhe këtë.
Ndryshe në sallë, anën e deputetëve socialistë, nuk do ngelet më njeri veç Taulant Ballës.
Të gjithë do ikin si Pandi, lart, me ngritje/Skandal.al

Komentet

Comments

sa e shumtuar

Kjo "Kucka ne boten e cudirave" duhet te jape llogari per doganat njehere, pastaj te bej selfie!

Jo po iphone 12+.

Add new comment