Doni të bëheni të pasur? Këto janë profesionet më të paguara

Nëse doni të bëheni i pasur në jetë, atëherë duhet të zgjidhni me patjetër një nga këta profesionet e mëposhtme. Sipas një studimi të bërë nga Universiteti i Nju Xhersit, profesionet që ofrojnë më shumë të ardhura janë si mëposhtë:
1.Frizer

Rregullimi i flokëve te Kaci mund të kushtoj 100 euro, dhe ai në ditë i ka ndoshta mbi 10 termine. Llogariteni fitimin.

2. Grimer

Sot të gjitha femrat duan të kenë grimë profesional. Kjo është pa dyshim shumë e kushtueshme. Grimeret gjithsesi janë të pasura.

3. Fasader

Mund edhe të ju qeshet por një fasader i mirë paguhet 40 euro në ditë. Paga mujore nuk duket edhe keq.

4. Montues i pllakave

Një montues normal i pllakave paguhet 5 euro për metër. Fitimi ditor sillet rreth 100 euro nuk duket aspak keq.

5. Vallëtare

Me këtë profesion ju do të preni para. Shembull konkret Kallashi.

6. Riparues i telefonave

Të gjithë janë bërë me smart phone. Të gjithëve iu prishet dhe kanë nevojë ta rregullojnë.

7. Deputet

Vlenë të jenë pjesë e kësaj liste, pasi këta e kanë përfunduar fakultetin pasi u bënë të pasur.

Caption: 
WWW.LAPSI.AL

Komentet

Add new comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.