Gazetarja tallet me Martin Shkrelin: Më mirë do haja…

 

Martin Shkreli vazhdon të jetë shqiptari më i urryer në SHBA, për shkak se rriti me 5 mijë herë çmimin e një medikamenti, pasi bleu patentën e tij.

Ai është ftuar në ceremoninë e inagurimit të presidentit Donald Trump dhe u ka bërë ftesë disa vajzave të njohura për ta shoqëruar.

Por asnjëra prej tyre nuk ka pranuar.

Madje një gazetare, Lauren Duka, i thotë se më mirë do hante organet e saj, sesa ta shoqëronte në ceremoni. /Lapsi.al

267114

Caption: 
WWW.LAPSI.AL

Komentet

Comments

shih fytyren e del zemra....ligesi ...

Add new comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.