Dy ditë dëborë, shenjë për fundin e botës

 

Këtë javë dëbora preku edhe veriun e Italisë, një fenomen i rrallë ky në ato anë. Dëbora mbuloi edhe qytezën Santeramo më 8 janar, në rajonin e Puljas. Fenomeni qe i rrallë edhe për Salenton në afërsi të Napolit. 500 vjet më parë një fizikant italian bëri një parashikim apokaliptik duke thënë se nëse nëse në Salento do të binte dy ditë resht dëborë, kjo do të ishte shenjë për fundin e botës. Matteo Tafuri, fizikant dhe astrolog shkruante: Dy ditë dëborë, dy shkrepëtima në qiell dhe unë e di se bota mbaron. Në Salento në fakt ra dy ditë dëborë që mbuloi të gjithë qytezën. /Lapsi.al

3.jpg2.jpg

 

Caption: 
WWW.LAPSI.AL

Komentet

Comments

Preku edhe veriun e Italise???? Paska hyp Puglia ne Veri!

Veriu I italise? ! Po per veriun e italise bora eshte nje dicka normale..!

Ahahahaha

po me ca i merrni gazetaret ju te Lapsit me kile? ahahaha

Shkurdhak qeke rende ahahaha

Veriu i Italise Puglia. Po Milano ca i bi me qene

 

Ahahahaha

po me ca i merrni gazetaret ju te Lapsit me kile? ahahaha

Shkurdhak qeke rende ahahaha

Veriu i Italise Puglia. Po Milano ca i bi me qene

Add new comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.