Skandali seksual me minorenë/ Dëshmitë tronditëse të fëmijëve (Video)

Një skandali seksual është publikua në emisionin investigativ italian “Le Iene”. Abuzimi seksual më minorenë të moshave nga 8 deri në 16 vjeç, ku kanë thënë se kanë krye marrëdhënie seksuale me persona të ndryshme.

Ndër të tjera fëmijët kanë bërë të ditur se ata kanë kryer marrëdhënie seksuale duke filluar që nga policia karabinierë deri tek gjykatës italianë dhe paguhen 20-deri në 30 euro. Djemtë janë kryesish me origjinë rumune dhe boshnjake dhe kanë pohuar se klientët i gjenë në zonën e stadiumit në Bati.

Njëri nga fëmijët i quajtur Tomi i cili është vetëm 8 vjeç ka treguar në kushte anonimati për emisionin ‘Le Iene’ se bën seks me burra, të cilët vijnë e marrin me makinë, ndërsa pranon se “gjithçka e bëj për para”. E ndërsa janë pyetur se ku i çojnë dhe se çfarë bëjnë me paratë që fitojnë ata janë shprehur se blejnë për të ngrënë ose rroba për tu veshur.

Video: 
Caption: 
WWW.LAPSI.AL

Komentet

Add new comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.