Zbulohet pamja dhe çmimi i Galaxy S8

Kemi parë shumë raporte rreth Galaxy S8 gjatë javëve të fundit, por tani kemi mundësinë të shohim për herë të parë se në çfarë ngjyra do të vijë celulari i ri dhe sa do të kushtojë.

S8 dhe versioni më i madh S8 Plus, që pritet të lansohen këtë muaj, do të jetë në dispozicion në ngjyrë “të zezë qielli”, “të hirtë orkide” dhe “të hirtë arktike”, thuhet sipas një postimi në Twitter nga ‘zbuluesi’ i pajisjeve të reja Evan Blass.

Gjithashtu, përmes këtij postimi janë bërë të ditur edhe çmimet. Blass thotë se S8 do të kushtojë 800 euro, përderisa S8 Plus do të kushtojë 900 euro.

Modeli i ri do të publikohet më 29 mars në një ceremoni në Nju Jork.

 

View image on Twitter

 Follow

Evan Blass @evleaks

Samsung Galaxy S8 and S8 Plus (top to bottom) in black sky, orchid grey and arctic silver (left to right)

12:31 PM - 19 Mar 2017

Caption: 
WWW.LAPSI.AL

Komentet

Comments

ky modeli i fundit ne foto qenka yll

Add new comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.