Melanie Trump e detyron të heshtë ish të dashurin 'përmes parave'

Për shkak të artikujve që janë shfaqur në mediat sllovene, Melania Trump është detyruar të punësojë një avokat për të mbrojtur imazhin e saj.

Shkrimi në mediat sllovene u përhapën si virus në të gjithat mediat botërore për lidhjen e Zonjës së Parë me një djalë nga vendlindja, Sllovenia.

Bëhet fjalë për sllovenin e quajtur Jure Zorcic, i cili pretendon të jetë ish i dashuri i Melanies dhe se romanca e tyre kishte përfunduar para njëzet vjetëve.

“Unë e ftova në zyrën time. I kam kërkuar që të mos të flasë rreth Melanies. Ai e pranoi se ata e njihnin njëri-tjetrin, por se kurrë nuk ishin të dashuruar. Për këtë arsye ka nënshkruar një marrëveshje që i ndalohet të flas rreth kësaj teme”, tha Natasha Pirc Musar, avokat i bashkëshortes së presidentit amerikan, Donald Trump, Melanie.

 

Lidhjen mes ish-miss Slloveninë dhe Zorcicit e ka konfirmuar edhe Bojan Pozar, autor i librit “E vërteta e Melania Trump”, i cili tha se slloveni ka zbuluar të dhëna interesante, të cilat e kanë frymëzuar të shkruajë një libër.

Ai gjithashtu tha se Melanie kurrë nuk ka qenë një sllovene tipike,

Caption: 
WWW.LAPSI.AL

Komentet

Comments

Po, kurre nuk ka qene nje sllovene tipike se po te ishte ....do te ishte si ju, ballkanas qe nuk beni gje tjeter vec mereni me jeten e te tjereve.....asgje me shume por si te gjithe ballkanasit ku me shume spikatin, ne kete punen e te marurit me jeten e tjetrit, shqiptaret.....

 

Keta injorantet e sllovenis ne vend qe te jen krenat qe zonja e pare e Botes eshte sllovene.. merren me thashetheme se kush e ka pas.. kti sikur jan nga vlora mer jahu..

Add new comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.