Ndodh për herë të parë në ring, knock –out të dy boksierët (VIDEO)

Ajo që ndodhi në ndeshjen mes francezit Jonathan Lecat dhe tajlandezit Droan Price nuk ishte parë asnjëherë në ring.

Ata u rrëzuan njëkohësisht, pasi e grushtuan njëri – tjetrit në të njëjtën kohë në fytyrë.

Gjatë gjithë ndeshjes së boksit tajlandez dhuruan spektakël dhe i tillë ishte edhe “knock out-i” i tyre.

Kush e fitoi ndeshjen? Ai që u ngrit më shpejt nga tapeti. Shihni videon për më shumë. /Lapsi.al

Komentet

Add new comment