10 gjëra që nuk i dini për të pasmet dhe rrolin e tyre ne seks

Shumë meshkuj i pëlqejnë të pasmet por nuk dinë gjithçka rreth tyre.
 
Ja disa fakte interesante për të pasmet:
Quhet pigofili, fiksimi i meshkujve për të pasmet që ndonjëherë kthehet edhe në patologjik.   
T’i tregosh të pasmet nudo dikujt është një lloj tallje që përdorej që në Romën e lashtë.
Të pasmet më perfekte janë ato të Venera Callipigia, një skulpturë romake që ndodhet në Muzeun Arkeologjik të Napolit.
Ato janë muskujt me shtrirjen më të gjatë në trupin e njeriut.
Sa më të mëdha të jenë të pasmet e një femre, aq më pjellore është ajo.
Termi “twerking”, dridhje të pasmsh ka hyrë edhe në “Oxford Dictionary Online”.
“Ke një alamet b*the”, është komplimenti më i pëlqyer nga femrat.
Meshkujt vlerësojnë më shumë formën e të pasmeve se sa madhësinë e tyre.
Sipas një hulumtimi të bërë nga “British Sexual Fantasy research Project”, 13 përqind e femrave pëlqejnë të goditen me shpulla në të pasme.
Një e treta e meshkujve dhe femrave bën rregullisht seks anal.

Komentet

Comments

Shul m'tul

O Zot se ku ka arritur shkenca moderne ! Qenka zbuluar se sekreti i seksit qenka tek forma e bytheve te femrave. Mesa duket si frymezim per kete "zbulim" te madh, ka sherbyer fakti se ne pergjithesi kafshet kete akt e kryejne vetem nga prapa.

Add new comment