FOTO/ Cila nga të trija është nëna?

Ëndrra e shumicës së femrave të reja është që një ditë të bëhen si nëna e tyre. Por Natalie, Jazmyne dhe Tamika Vardell jo vetëm që ngjasojnë, por ato duken shumë identike. 
Zonja Vardell, 45 vjeçe, pavarësisht se është dy herë më e moshuar se vajzat e saja – Jazmyne, 21 dhe Tamika, 19 – shpesh ngatërrohet dhe njerëzit mendojnë se i ka motra, shkruan Express.
Prej darkave dhe shikimit të filmave së bashku e deri tek festivalet e muzikës, Vardell tha për Daily Mail Australia se ajo dhe vajzat e saja janë “shoqet më të mira”. Se si duken ato mund t’i shihni fotot më poshtë:

Image result for Natalie, Jazmyne Tamika Vardell

Image result for Natalie, Jazmyne Tamika Vardell

Image result for Natalie, Jazmyne Tamika Vardell

Image result for Natalie, Jazmyne Tamika Vardell

Image result for Natalie, Jazmyne Tamika Vardell

Image result for Natalie, Jazmyne Tamika Vardell

Image result for Natalie, Jazmyne Tamika Vardell

Komentet

Add new comment