Tre gjëra në seks të cilat duhet t’i plotësoni patjetër për të çmendur partnerin

Meshkujt nuk janë të komplikuar, përkundrazi janë shumë të thjeshtë, prandaj dëshirat e tyre në seks plotesohen lehtë. Boll të keni vullnet dhe të mos harroni këtp 3 gjëra…

Seks nën dush

Çdo mashkull e dëshiron trupin e femrës të lagur, por më së shumti atëherë kur ka mundësi ta prekë. Bashkohuni nën dush dhe lejoni t’ju prekë derisa uji butësisht ju përkëdhel nëpër lëkurë.

Nëse keni pasqyrë në banjë, shikohuni aty. Vetëbesimi i tij do të jetë më i fortë kur sheh që po kaloni bukuri.

Seksi oral

Në kuptimin e plotë të fjalës ai është pothuajse i detyrueshëm.

Nëse herë pas here ia bëni surprizë seksin oral partnerit tuaj, pranë vetes do ta keni një mashkull shumë të kënaqur.

Misionari i avancuar

Edhe pse ekzistojnë shumë variacione lidhur me këtë temë, pozicionet të cilat i forcojnë egon, janë ato në të cilat partneri juaj mund të shohë se çfarë bën.

Nëse i ngrini këmbët mbi supet e tij, dhe ai mbështet me duar pranë jush, shikimi i aktit dhe i fytyrës suaj në ekstazë do ta eksitojë partnerin, ndërkohë që frymëmarrja juaj do t’i tregojë më shumë sesa fjalët.

Komentet

Comments

kujdes gojen afer tytes se e mbush shejtani........

Gjuha në thëby dhe hunda në dhëpi.

Add new comment