18 lule që duken tmerrësisht të ngjashme me diçka tjetër (Foto)

Lulet e mëposhtme kanë një ngjamëri të pabesuseshme me kafshët.

Këto jaën disa nga bukuritë e natyrës ku nuk ka prekur dorë njeriu.

 Dracula Simia ose ndryshe është quajtur si një lule majmun

  

Phalaenopsis ka një ngjashmëri të pabesueshme me një molë

Orchis Italica , kjo ordkide ngjan me një njeri të zhveshur 

 

 

Psychotria Elata lulja e ila ngjan me disa buzë të fryra

 

Impatiens Bequaertii, vajzat kërcimtare

Ophrys bomybliflora, duket si një bletë duke qeshur 

Anguloa Uniflora,orkideja që ngjanë me  bebet e mbështjlla me pelena

 

Impatiens Psittacina lulja papagall

Antirrhinum ose ndryshe Gojuku

 

Caleana Major orkide që ngjan me një rosak fluturues

Orkide në formë tigri

 

Calceolaria Uniflora një alien i lumtur

 Habenaria Grandifloriformis, orkideja engjëll

 Peristeria Elata

  

 Orkideja që ngjason me një balerinë

 

Habenaria Radiata

 

Aristolochia Salvadorensis

 

Dhe e fundit këto janë kokë grurë

Komentet

Comments

une shoh picka me lesh aty, jo grure... (me e forta, ajo "word verification" me tha qe te shkruaj fjalen "qivap" per te konfirmuar mesazhin) hajde k-n-p hajde, si vajti ky muhabet kshu.....

Add new comment