Tre përbërësit që do t'ju sjellin sërish në jetë lulen tuaj të preferuar (Foto)

Të gjithë që kanë lule në shtëpie dinë se sa keq është që lulja e preferuar të vyshket.

Në rast se ju harroni t'i ujisni në kohë dhe në vendin e gabuar mos u dorëzoni direkt mos e hidhni.

Këto përbërës të bashkuar sëbashku do iu ndihmojnë dhe janë të provouara nga lulishtare.

1.Lëkura e bananes

2.Kafe

3.Lëvozhga veze

Nevojitet dhe pak ujë për tu miksuar mirë në blender.

Rezultati 

 

 

Komentet

Add new comment