“Vajza e motit” që po tërbon rrjetin me format e saj

Quhet Sol Pérez dhe në Brazil është e njohur si “la chica del clima” (vajza e motit) spese punon si meteorologe në TV. Por në rrjetet sociale ajo është e ndjekur nga mijëra persona në gjithë botën. Sidomos për anën “B” të saj.../lapsi.al/

Komentet

Comments

Shumë pidh..

Add new comment