Çfarë nuk duhet të vishni asnjëherë kur udhëtoni

Herën tjetër që do të bëni një udhëtim, ndaloni disa sekonda  dhe mendohuni mirë se çfarë do të vishni.

E dimë se të gjitha femrat adhurojnë të nisin përgatitjet e shumta për udhëtime, por kur vjen puna te veshja që do të mbani në trup  është mirë që të mendoni me gjakftohtësi, aq më tepër nëse bëhet fjalë për udhëtim me avion.

Pak rënmdësi ka se çfarë stili adhuroni në jetën e përditshme, pasi gjatë udhëtimit nuk duhet të vishni asnjëherë veshjet e mëposhtme.

Veshje të komplikuara( kostume të ngjitura ose paliçeta)

Veshjen tuaj të preferuar(rrezikoni shumë)

Veshje plazhi(ruheni për në hotel ose në resort)

Shpaka me gisht (nuk janë të përshtatshme për udhëtim të gjatë)

Këpucë me takë të parehatshme

Streçet (nuk lejohen  gjatë fluturimit).

 

Komentet

Add new comment