VIDEO/ Drejtuesja e emisionit pëson orgazmë LIVE

Duke kërkuar shpëtimin e mbylljes së një programi për shkak të rënies së audiencës, drejtuesit provojnë gjithçka. Gjetja e fundit vjen nga Amerika ku transmetohet "The Nightly Show". Drejtuesja Davina McCall, provoi ta zgjidhë problemin duke provokuar një orgazëm në ekran, por për fat të keq nuk dha efektin e dëshiruar. Ajo tha se nuk ishte diçka e programuar, por për shkak të asaj që po fliste, “hakerat e pistë” që aktivizojnë vibratorët dhe lodrat e seksit. Mëkat që publiku nuk pati mundësinë të shihte finalen.../lapsi.al/
 

Komentet

Add new comment