FOTO+VIDEO/ Në këtë furrë, buka shërbehet nga një shitëse nudo

Një zeshkane e bukur i shërben lakuriq bukët në një furrë në Francë. Zeshkanja ka mahnitur të gjithë klientët kur e kanë parë atë duke shërbyer në atë mënyrë, shkruan Daily Star. Por, nuk ishte ashtu siç mendonin ata, sepse kjo ishte një kamera e fshehtë e përgatitur nga ta. Radhët për të blerë diçka nga ajo ishte shumë e gjatë, por kur ajo largohet nga aty për të marrë diçka nga prapa, aty shfaqet një tjetër burrë lakuriq, i madh dhe me mjekër, por duket se ky i kishte larguar të gjithë klientët, sepse askush nuk dëshironte më të shërbehej nga ai.

 

Komentet

Add new comment