VIDEO/ Prifti seks në kishë, por zbulohet nga burri i saj

Shiheni çfarë sherri në videon më lart. Ka ndodhur në një kishë në Macon të shtetit Georgia të SHBA-ve. Arsyeja? Një trekëndësh dashurie dhe seksi. Një histori si të tjerat? Jo tamam sepse mes protagonistëve është edhe prifti i kësaj kishe. Ai ka pasur lidhje me një grua të martuar, por burri i saj e kuptoi. Rezultati? Ajo që shihni në këtë video. Burri sulmoi priftin, por ka nga të pranishmit që janë hedhur në mbrojtje të tij. /lapsi.al/

Komentet

Add new comment