Seks në mes të ditës në bulevardin kryesor të Barcelonës (Video)

Një çift u filmua duke kryer marrëdhënie seksuale në mes të ditës në bulevardin kryesor të Barcelonës. Filmimet e bëra me celular u shpërndanë me shpejtësi në rrjetet sociale dhe reagimet ishin tepër negative. Ai u shndërrua në çiftin më të urryer të ditës. Dy të rinjtë sillen si të ishin në një ambient privat dhe injorojnë gjithçka tjetër përreth. Klikoni këtu për videon.

Komentet

Add new comment