VIDEO E FRIKSHME/ Shikoni ç’ndodh te Unaza e Madhe e Tiranës pas hapjes

Hapja vetëm një ditë më parë e segmentit të Unazës së Madhe që lidh zonën e “Pallatit me Shigjeta” me Farkën, do të zgjidhë problemin e trafikut që krijohej nga fluksi i automjeteve që vinin nga sheshi “Shqiponja” dhe Kombinati në drejtim të qendrës. Por mesa duket jo të gjithë qytetarët janë të mirinformuar se si duhet të lëvizin në këtë segment. Një shofer makine është futur kundravajtje ne kete segment por për fat te mire makinat qe u gjenden përballë tij shpëtuan pa i përfshirë ne ndonjë aksident qe mund te ishte fatal.
“Çudirat tek segmenti i Unazës së Madhe nuk paskan të mbaruar….! Shikoni se si i shpëton aksidentit për pak gjë kjo makina që po ecte Kundravajtje….! Ndiqeni”, - shkruan harta dixhitale e aksidenteve qe ka postuar edhe videon.

21567255_826787947525342_7894837746240323584_n by revistaime

Komentet

Comments

Ore nga i gjeni këta gazetarë? Po kush e ka fajin që ky shoferi nuk njeh rregullat e qarkullimit? Unaza? Jo or ti jo, e Kane fajin atë që lejojnë këtë maskaradë në dhënien e patentave

Add new comment