VIDEO/ Mësuesja luan “kala dibrançe” në klasë me nxënësit

Emisioni “Stop” i transmetuar mbrëmjen e djeshme, ka bërë publike një video të regjistruar në ambientet e gjimnazit “Qemal Stafa” ku shihet njëra nga mësueset e stafit pedagogjik duke luajtur “kala dibrançe” në mes të klasës. Kjo video është xhiruar ditën e parë të shkollës dhe në ambientet e njërës prej klasave të këtij gjimnazi, e ndërsa mësuesja që argëtohet me nxënësit quhet Arta Shehu dhe jep lëndën e matematikës.

Mesuesja luan "kala dibrance" ne klase by panoramaon

Komentet

Add new comment